Wie is de eigenaar van The Gouda Shop?

Mijn naam is Tessa Halm. Ik ben, uiteraard, Goudse en heb binnen deze prachtige stad al in veel wijken gewoond. Van Bloemendaal tot Stolwijkersluis en van de Binnenstad tot Kort Haarlem.

Ik wilde al jaren iets voor mezelf en realiseerde me eind 2017 dat er in Gouda geen écht goeie giftshop was, met items over Gouda, door Gouwenaars gemaakt. Dit soort cadeauwinkels zie je wel veel in landen zoals Engeland en de Verenigde Staten.

De stad Gouda leent zich bijzonder goed voor een dergelijke winkel, want de stad staat bol van kunst, cultuur en historie.

Het idee van The Gouda Shop werd in de loop van 2018 steeds concreter toen ik er met steeds meer mensen in Gouda over sprak. Eind 2018 was het tijd om de grote stap te zetten en toen heb ik mijn baan als office manager opgezegd.

Na een paar maanden heel hard werken om alles op tijd gereed te krijgen, kon de winkel op 2 maart 2019 de deur openen voor het winkelend publiek.

Hopelijk tot gauw!

Tessa Halm