Binnen Gouda verzend ik gratis, ik breng uw bestelling graag persoonlijk bij u thuis. Uiteraard kunt u uw bestelling ook komen afhalen, deze optie krijgt u ook tijdens het bestelproces. Op dit moment verzend ik alleen binnen Europa. Als u een cadeau bestelt, kunt u bij het afronden van de bestelling aangeven dat het dient te worden ingepakt, er is een veldje “opmerkingen” waarin u dit kunt vermelden.

Het kan voorkomen dat een besteld product terug gestuurd moet worden. U mag binnen 14 dagen het product retourneren. Mocht u een breekbaar product willen terugsturen, dan verzoek ik u deze net zo goed te verpakken als ik het doe bij het verzenden naar u. Als u in de nabije omgeving van Gouda woont wil ik het product komen ophalen, om zeker te zijn van een onbeschadigde terugweg naar de winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik hoor heel graag van u, dat kan via het contactformulier of telefonisch tijdens openingstijden.

Alvast hartelijk dank voor uw bezoek, ik hoop u uiteraard ook een keer in mijn fysieke winkel te mogen ontvangen.

Met warme Goudse groeten,

Tessa Halm

Bekijk de producten