WEBSHOP

Binnen Gouda bezorg ik gratis (let op: minimaal bestelbedrag €20,-). Als er dagen of tijden zijn wanneer u niet thuis bent, graag vermelden in het opmerkingen veld.

Is er iets dat u mist? Neem dan contact met me op, ik kan u vast helpen! Wilt u een cadeautje verpakt hebben? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld, dan zorg ik dat er een cadeaupapiertje omheen gaat.

Het kan voorkomen dat een besteld product terug gestuurd moet worden. U mag binnen 14 dagen het product retourneren. Mocht u een breekbaar product willen terugsturen, dan verzoek ik u deze net zo goed te verpakken als ik het doe bij het verzenden naar u. Als u in de nabije omgeving van Gouda woont wil ik het product komen ophalen, om zeker te zijn van een onbeschadigde terugweg naar de winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik hoor heel graag van u, dat kan via het contactformulier of telefonisch tijdens openingstijden.

Alvast hartelijk dank voor uw bezoek, ik hoop u uiteraard ook een keer in mijn fysieke winkel te mogen ontvangen.

Met warme Goudse groeten,

Tessa Halm

Bekijk de producten