Ik realiseer me dat het niet altijd mogelijk is naar de winkel aan de Lange Tiendeweg te komen. Daarom heb ik besloten ook een webshop te voeren. In de webshop is het merendeel van mijn aanbod te vinden en ik heb mijn best gedaan alles zo realistisch mogelijk te fotograferen en te omschrijven.

Binnen Gouda verzend ik gratis, ik breng uw bestelling graag persoonlijk bij u thuis. Uiteraard kunt u uw bestelling ook komen afhalen, deze optie krijgt u ook tijdens het bestelproces. Op dit moment verzend ik alleen binnen Europa. Als u een cadeau bestelt, kunt u bij het afronden van de bestelling aangeven dat het dient te worden ingepakt, er is een veldje “opmerkingen” waarin u dit kunt vermelden.

Het kan voorkomen dat een besteld product terug gestuurd moet worden. U mag binnen 14 dagen het product retourneren. Mocht u een breekbaar product willen terugsturen, dan verzoek ik u deze net zo goed te verpakken als ik het doe bij het verzenden naar u. Als u in de nabije omgeving van Gouda woont wil ik het product komen ophalen, om zeker te zijn van een onbeschadigde terugweg naar de winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ik hoor heel graag van u, dat kan via het contactformulier of telefonisch tijdens openingstijden.

Alvast hartelijk dank voor uw bezoek, ik hoop u uiteraard ook een keer in mijn fysieke winkel te mogen ontvangen.

Met warme Goudse groeten,

Tessa Halm

Bekijk de producten